ALFAs Eventyrer i Møre og Romsdal - Oda Halle

ALFAs Eventyrer i Møre og Romsdal - Oda Halle

​Jeg er så heldig å ha blitt valgt ut som ALFAs Eventyrer for Møre og Romsdal. Naturen har alltid stått mitt hjerte nær, og i tillegg til å elske friluftsliv har jeg studert biologi ved NTNU. Bli med meg mens jeg viser frem hva Møre og Romsdal har å by på av fjell, fjorder og dyreliv.

Hei! Oda her. Jeg skal bare fortelle litt kort om meg selv. Jeg er 23 år og bor i en liten bygd på Nordmøre som heter Todalen, like ved Trollheimen. Hele livet har jeg vært tiltrukket av naturen, og tilbragte nok flere timer ute enn inne i min oppvekst. Og med Trollheimen som lekeplass gjennom oppveksten er det nok ikke rart det ble friluftsmenneske av meg.


Ikke vanskelig å forelske seg i naturen når man får dager som denne. Her er Oda på skitur til Drivvatnet i Trollheimen

I løpet av min måned som Eventyrer håper jeg å få overbevist dere alle om at Møre og Romsdal er et El Dorado for friluftsliv. Det varierte landskapet (les: mye opp og ned) åpner for mange muligheter både om sommeren og om vinteren, og det er ikke mulig å kjede seg noen av årstidene. Jeg skal også vise dere noe av diversiteten man finner i plante- og dyrelivet her med blant annet orrfugl-leik i slutten av måneden!